Незабавна проверка на МВР, след сигнал за системен тормоз от

...
 
Незабавна проверка на МВР, след сигнал за системен тормоз от
Коментари Харесай

Незабавна проверка на МВР, след сигнал за системен тормоз от полицай към хора

 

Незабавна инспекция на Министерство на вътрешните работи, след сигнал за систематичен тормоз от служител на реда към хора.Със заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев е разпоредена незабавна инспекция по отношение на публикуван в обществените мрежи видеоклип с присъединяване на служител на реда. Това оповестиха от Министерството на вътрешните работи.

Целта на инспекцията е да се откри истинността на изнесените изказвания за систематичен тормоз от страна на полицейски чиновник против поданици на село Вълкосел, община Гоце Делчев, област Благоевград. В рамките на инициираната от основния секретар на Министерство на вътрешните работи инспекция ще бъдат извършени диалози с кмета на Вълкосел и с локалното население.

В регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи към този момент е почнала обособена дисциплинарна инспекция. Ръководството на Министерство на вътрешните работи няма да толерира сходно държание и дейности от страна на полицейски чиновници.

След убийството в София отстраниха трима гранични служители на реда, оповестяват на уеб страницата на Министерство на вътрешните работи. Това става по заповед на шефа на Главна дирекция „ Гранична полиция “ гл. комисар Антон Златанов. Образувани са дисциплинарни производства за осъществено на 4 януари нарушаване на разпоредбите за граничен надзор, напомня SafeNews.

Eдиният от обвинените за убийството на 49-годишен мъж от София е минал границата със Сърбия през пункта „ Стрезимировци ”, като употребявал персоналната карта на жертвата. Така съгласно проверяващите той желал да инсценира, че убитият е напуснал територията на страната. Дори телефонът на жертвата бил открит в западната ни съседка.

Източник: Министерство на вътрешните работи

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР